fbpx

video | Sergiu Sîrbu: „Iată bogăția mea. Dacă ea este ilicită, eu sunt gata să fac pușcărie”

Sergiu Sîrbu a fost adus vineri, 4 februarie, de către mascații Centrului Național Anticorupție (CNA) la ședința de judecată. Ex-deputatul a venit cu un desen pictat de către fiica sa, menționând că este unica bogăție pe care o are.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Iată bogăția mea. Dacă ea este ilicită, eu sunt gata să fac pușcărie, dar nu renunț la ea. În rest, sunt acuzații aberante”, a spus fostul parlamentar. Totodată, Sergiu Sîrbu a mai precizat că speră la o justiție echitabilă și dreaptă.

Amintim că miercuri, 2 februarie, Sergiu Sîrbu a fost reținut pentru 72 de ore în dosarul celor 13 foști deputați transfugi. Acesta este bănuit de îmbogățire ilicită.

Ofițerii Serviciului Informații și procurorii anticorupție au descins cu mai multe percheziții la domiciliile mai multor foști deputați. Perchezițiile se efectuează în cadrul investigării faptelor de îmbogățire ilicită a 13 ex-deputați în Parlamentul Republicii Moldova, fiind vizate 47 de bunuri imobile și 13 autoturisme.

Citește și: Cine sunt cei 13 foști deputați cercetați pentru îmbogățire ilicită, la domiciliile cărora au descins procurorii în această dimineață

Articole asemănătoare

Back to top button