fbpx

foto | Echipa lui Ilan Șor a dat în exploatare patru terenuri de joacă în localități din raionul Orhei

Echipa lui Ilan Șor a inaugurat recent patru terenuri de joacă pentru copii în localitățile Piatra, Jeloboc, Cucuruzeni și Pohrebeni – toate din raionul Orhei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Localnicii afirmă că aceste terenuri de joacă sunt o insulă a copilăriei, fiind îndrăgite din start de copii. Până acum, cei mici nu prea aveau locuri amenajate pentru distracție și petrecere a timpului liber. Asemenea oportunități aveau doar atunci când mergeau la oraș.

Odată cu amenajarea terenurilor de joacă, echipa lui Ilan Șor a mai șters o diferență dintre sat și oraș – susține formațiunea sa.

La ceremoniile de inaugurare a celor patru terenuri de joacă au participat locuitorii satelor respective, dar și reprezentanții administrației raionale, iar președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a ținut personal să-i felicite pe oameni cu această ocazie.

„Ne mândrim cu raionul Orhei, ne mândrim cu fiecare proiect care prinde viață. Toate acestea se datorează liderului Partidului Șor, Ilan Șor, dar și vouă, dragi cetățeni. Vă mulțumim pentru că ne susțineți și ne încurajați să facem lucruri frumoase”, a menționat Dinu Țurcanu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a fost lansat la inițiativa lui Ilan Șor pe 23 iulie curent, iar de atunci echipa sa a reușit să amenajeze 26 de terenuri de joacă în localități din 13 raioane. Alte câteva zeci de terenuri de joacă urmează să fie amenajate ulterior.

La Orhei și Jora de Mijloc, echipa lui Ilan Șor a amenajat peste 30 de terenuri de joacă pentru copii. Echipa derulează mai multe proiecte sociale și de infrastructură în circa o sută de localități din Republica Moldova, conduse de primari din partea Partidului Șor. P.

Articole asemănătoare

Back to top button