fbpx

foto | Deputatul Pentru Moldova, Corneliu Padnevici, a inaugurat un teren de joacă în raionul Soroca: Sunt investiții în viitorul nostru

Un teren de joacă pentru copii a fost amenajat la inițiativa deputatului platformei Pentru Moldova, Corneliu Padnevici, în satul Șolcani din raionul Soroca. Inițiativa a fost susținută de câțiva agenți economici.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta este al doilea teren amenajat de către deputați din platforma parlamentară Pentru Moldova. Corneliu Padnevici a menționat că susținerea educației și crearea condițiilor pentru dezvoltarea copiilor sunt prioritare pentru el.

„Investițiile făcute în copii reprezintă, de fapt, investiții în viitorul nostru. În calitate de deputat, voi susține toate inițiativele de încurajare a educației, creare și îmbunătățire a condițiilor din grădinițe și școli, asigurare a învățământului de calitate”, afirmă deputatul ales pe circumscripția uninominală nr. 6, din care face parte și localitatea.

Corneliu Padnevici a mai spus că platforma parlamentară Pentru Moldova, la înființarea căreia a contribuit, își propune să elaboreze și să promoveze proiecte de legi și inițiative în susținerea copiilor și familiilor.

„Prin consolidarea voturilor membrilor Platformei, dar și cu atragerea susținerii altor deputați, care vor dori să participe prin acțiuni și nu doar cu vorbe goale la crearea condițiilor mai bune generației în creștere, vom reuși să promovăm un număr mare de proiecte și inițiative bune, care să bucure copiii, tinerii, părinții acestora”, a menționat deputatul.

Amintim că, recent, cu susținerea deputatei neafiliate Eleonora Graur, care face parte din platforma parlamentară Pentru Moldova, și în localitatea Mincenii de Sus, raionul Rezina, a fost inaugurat un teren de joacă.

Platforma Pentru Moldova este formată din deputații fracțiunii Partidului Șor și șase parlamentari neafiliați. Aceasta își propune relansarea dialogului constructiv în Parlament, direcționarea efortului deputaților spre realizarea proiectelor importante pentru cetățeni şi pentru dezvoltarea localităților Moldovei.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button