fbpx

Filip, despre Dodon și Sandu: „Unul nu știe să piardă, alta nu știe să câștige”

„Unul nu știe să piardă, alta nu știe să câștige”, spune liderul democraților Pavel Filip despre Igor Dodon și Maia Sandu, menționând că mișcarea de a nu dezbate programul Guvernului Grosu reprezintă luptă dintre cei doi politicieni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a reiterat poziția democraților că Republica Moldova are nevoie de Guvern funcțional. El afirmă că țara nu ar putea beneficia în continuare de ajutoare din partea altor state, iar eventualele anticipate,  mandatele pe care le va obține PAS ar putea costa prea scump.

Politicianul a punctat că tot ce se întâmplă este un joc politic. Precizăm că, anterior, Pavel Filip ezita să spună dacă PDM va vota pentru Executivul format de Igor Grosu.

Anterior, liderul socialist declara că situația care s-a produs joi în Legislativ este „din cauza Maiei Sandu”. Amintim că, joi dimineața, socialiștii și Pentru Moldova au anunțat că nu vor susține Guvernul Grosu. Când urma să fie dezbătut programul potențialilor miniștri, formațiunile au părăsit sala de ședințe, dar au promis să revină când se încheie discuțiile. Pentru a discuta subiectul nu a existat cvorum, în sală fiind doar 43 de deputați dintre cei 89 înregistrați.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button