fbpx

Ex-vicepremierul pentru Reintegrare a vorbit despre motivele demisiei sale din funcție

Ex-vicepremierul pentru Reintegrare, Vladislav Kulminski, a dezvăluit motivele pentru care a demisionat din funcție acum o lună. Acesta a declarat că despre decizia sa a discutat cu trei sau chiar patru săptămâni înainte de a fi depusă atât cu șefa statului, cât și cu prim-ministra Natalia Gavrilița și președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-adevăr am demisionat din motive personale, însă nu s-a întâmplat brusc. Înainte de a demisiona am discutat demisia mea cu doamna prim-ministră, cu doamna președintă și cu domnul speaker prealabil. Asta nu a fost o surpriză pentru cei de la guvernare. Despre asta am discutat cu ei cu trei sau patru săptămâni înainte. Totul a fost coordonat din timp, ar fi fost iresponsabil din partea mea să fac acest lucru”, a declarat Kulminski în cadrul emisiuni „Cutia Neagră” de la TV8.

Acesta susține că cel mai important motiv este familia.

Nu cred că ar fi o problemă, mai mult o bucurie, dar o dată cu nașterea copilului meu, soția a avut mai multe complicații imediat după naștere și eu nu eram alături. Nu sunt sigur că aș fi putut lua o pauză, pentru că și până acum durează aceste chestii, iar eu trebuia să fiu prezent. În funcția de prim-ministru pentru Reintegrare trebuie să fii prezent 24 din 24, șapte zile pe săptămână. Pe când soția mea avea nevoie de mine eu mă ocupam de reglementarea conflictului transnistrean. Este o sarcină foarte importantă pentru familia mea să fiu în acest moment alături de ea”, a mai declarat fostul vicepremier.

Vladislav Kulminski a demisionat din funcția de vicepremier pentru Reintegrare la începutul lunii noiembrie, la trei luni după preluarea funcției.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button