fbpx

doc | „Îl rog pe Fadei Nagacevschi să imi elibereze biroul”. Decizia prin care Chironda a fost demis din funcția de viceprimar de Chișinău – suspendată

Curtea de Apel Chișinău a admis joi, 7 aprilie, recursul lui Victor Chironda și a suspendat executarea deciziei Consiliului municipal Chișinău nr. 4/4 din 2 iulie 2021 „Cu privire la eliberarea dlui Victor Chironda din funcția de viceprimar al municipiului Chișinău”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Această decizie demonstrează că demiterea mea a fost o răfuială politică, iar încheierea judecătoarei Dodon de la judecătoria Râșcani a avut drept scop tergiversarea maximă a procesului. Din păcate această încheiere a generat deja multe consecințe juridice grave.

Deja este clar și evident că scopul primarului Ion Ceban a fost înlăturarea mea din procesul autorizării în construcții, în interesele mafiei imobiliare din care a devenit și el parte.

Eu am toate argumentele și dovezile necesare pentru a demonstra că actul de constatare a absenței mele „nemotivate” de la serviciu a fost falsificat. Procuratura Chișinău are un proces penal pornit pe acest subiect și sper că procurorul de caz își va îndeplini conștiincios atribuțiile”, a scris Chironda pe o rețea de socializare.

El spune că va depune astăzi o cerere la Primărie prin care va solicita restabilirea în funcție, iar de luni se va prezenta la serviciu.

„O să îl rog pe dl. Fadei Nagacevschi să imi elibereze biroul și să își caute alt spațiu pentru audierea operelor rock.

Până la examinarea cauzei în fond și emiterea unei decizii definitive și irevocabile, eu sunt Viceprimar al mun. Chișinău”, a mai scris Chironda.

Decizia integrală a magistraților poate fi văzută aici.

Articole asemănătoare

Back to top button