fbpx

Despre cei care privesc televizorul și cei care citesc. Reacția lui Usatîi după rezultatele primului tur al alegerilor din Bălți

„Cei care privesc televizorul nu-i vor vota niciodată pe cei care citesc cărți”. Așa a reacționat Renato Usatîi la rezultatele primului tur al alegerilor locale noi din Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fostul edil al capitalei de nord a publicat mesajul pe rețelele de socializare, iar la scurt timp internauții s-au împărțit în câteva tabere. Unii l-au rugat să revină în politică, iar alții i-au sugerat că e prea târziu să își demonstreze ingeniozitatea și chiar l-au criticat.

Între timp, liderul Partidului Nostru a mai venit cu un mesaj în comentarii, folosind jargonul. „В предвыборных гонках побеждает тот, кто больше всех гонит” (tr. red. În cursa electorală învinge cel care se face prost”), a scris Usatîi.

Duminică, 21 noiembrie, în mai multe localități din țară, inclusiv la Bălți, s-au desfășurat alegeri locale noi. În capitala de nord scrutinul a avut loc după ce ex-primarul municipiului, Renato Usatîi, a demisionat. Decizia politicianului a venit în urma rezultatului slab la alegerile parlamentare anticipate din vara anului 2021.

În cadrul alegerilor de duminică, sufragiile au fost împărțite între Marina Tauber și Nicolai Grigorișin, prima fiind lidera cursei electorale. Candidații respectivi se vor duela în turul doi al alegerilor locale de la Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button