fbpx

Deputații se întrunesc joi în ședință. Pe ordinea de zi: proiecte ce țin de criza pandemică și modificarea Codului Electoral

Deputații urmează să se întrunească joi, începând cu ora 10:00, în ședința plenară. Pe agenda de zi se numără proiecte ce țin de finanțele publice și modificarea unor prevederi ale Codului Electoral.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform agendei, publicate de serviciul de presă al Legislativului, urmează să fie votată și constituirea unei Comisii speciale, care se va ocupa de identificarea candidaților pentru funcția de Avocat al Poporului. De asemenea, urmează a fi dezbătute prevederi ce țin de activitatea administrației publice locale.

De asemenea, ar urma să fie constituită și o Comisie specială  care să găsească soluții provocărilor legate de pandemie. Dacă va fi votat proiectul, membrii ei ar urma să identifice măsuri urgente pentru depășirea crizei sanitare, provocate de COVID-19,

Amintim că, ultima dată parlamentarii s-au întrunit în ședință săptămâna trecută. Reuniunea s-a memorat după ce deputații au avut parte de un moment jenant, ținând un minut de reculegere pentru Spiridon Vangheli, care de fapt este în viață.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button