fbpx

De la Guvern la Parlament: Viorica Dumbrăveanu este noua consilieră a Zinaidei Greceanîi

Fosta ministră a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), Viorica Dumbrăveanu, este noua consilieră a președintei Parlamentului, Zinaida Greceanîi. Informația a fost confirmată pentru ZUGO de către serviciul de comunicare al Legislativului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Informația se regăsește și pe site-ul Parlamentului.

Astfel, Viorica Dumbrăveanu și-a schimbat locul de muncă – de la conducerea Ministerului MSMPS la cabinetul președintelui Parlamentului – în mai puțin de o săptămână.

A păstrat tăcerea

Ultima zi de muncă la Guvern pentru Dumbrăveanu a fost data de 31 decembrie 2020. Ministra a renunțat la funcție odată cu ex-premierul Ion Chicu și foștii miniștri ai Finanțelor (Sergiu Pușcuța) și Economiei și Infrastructurii (Anatol Usatîi).

Citește și: Viorica Dumbrăveanu explică de ce pleacă din funcție la 31 decembrie, odată cu Ion Chicu

Invitată la o emisiune televizată în seara zilei în care Ion Chicu i-a anunțat demisia (24 decembrie 2020), Viorica Dumbrăveanu nu a vrut să dezvăluie ce va face după plecarea din funcție, însă a specificat că va rămâne în domeniul protecției sociale. Ea spune că nu vrea să se implice în politică, cel puțin în prezent, întrucât este „foarte decepționată” de aceasta.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Back to top button