fbpx

Cum răspunde membrul CEC, Pavel Postică, la acuzațiile reprezentanților Partidului Șor

Membrul Comisiei Electorale Centrale (CEC), Pavel Postică, a respins acuzațiile lansate de reprezentanții Partidului Șor, care au declarat că el ar fi primit indicații de la președinta Maia Sandu privind excluderea candidatei Marinei Tauber din cursa pentru Primăria Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nu voi comenta foarte multe aceste acuzații. Cel mai important este că, în spațiul public, au fost diverse acuzații cu referire la diferite nume, că ar fi coordonat, organizat toată această procedură. Pentru generatorii acestor speculații: le-aș sugera să se aprecieze până la urmă cine este acel responsabil din umbră pentru toate aceste „ilegalități” admise de CEC.

Nu în ultimul rând, vreau să menționez încă un lucru foarte important: CEC este un organ colegial – deciziile se adoptă de majoritatea membrilor CEC și nu de un membru simplu, indiferent de statutul său. Fiecare membru are un singur vot”, a declarat Pavel Postică în cadrul unei conferințe de presă susținute duminică dimineața.

Citește și: CEC a suspendat turul doi al alegerilor din Bălți, după ce Curtea de Apel Bălți a menținut hotărârea Judecătoriei Bălți de excludere a Marinei Tauber

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button