fbpx

Ar fi existat înțelegeri ca socialiștii să părăsească sala de ședințe. Reacția Pro Moldova după ce programul de guvernare prezentat de Grosu a fost boicotat

„O bătaie de joc” – astfel numește situația care s-a produs joi în Legislativ liderul Pro Moldova, Andrian Candu. Potrivit lui, jocurile politice au prevalat în fața pericolului care ține de crizele politice și sanitare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Candu a criticat-o pe Sandu și PAS, dar și pe Dodon. Potrivit lui „aceste două tabere fac joc politic în interes propriu”.

Politicianul punctează și faptul că Igor Grosu ar fi vrut să simuleze procesul de votare a Guvernului. Mai mult, potrivit lui, pe holuri există discuții precum că au existat înțelegeri ca socialiștii să părăsească sala de ședințe.

Anterior, cu o reacție referitoare la faptul că programul de guevrnare prezentat de echipa lui Grosu au venit Igor Dodon și Pavel Filip. Socialistul spunea că situația care s-a produs joi în Legislativ este „din cauza Maiei Sandu”, iar democratul o acuza pe Sandu și Dodon că „unul  nu știe să piardă, iar alta să câștige”.

Amintim că, joi dimineața, socialiștii și Pentru Moldova au anunțat că nu vor susține Guvernul Grosu. Când urma să fie dezbătut programul potențialilor miniștri, formațiunile au părăsit sala de ședințe, dar au promis să revină când se încheie discuțiile. Pentru a discuta subiectul nu a existat cvorum, în sală fiind doar 43 de deputați dintre cei 89 înregistrați.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button