fbpx

video | Sandu acceptă o dezbatere „pe teren neutru” cu Dodon

(update 12:12) Într-un briefing de presă, Maia Sandu a declarat că acceptă o dezbatere cu Igor Dodon „pe teren neutru”, iar detaliile acesteia vor fi puse la punct de către staff-urile electorale ale celor doi candidați. Lidera PAS susține acceptă o dezbatere cu oponentul său din respect pentru cetățeni, de altfel, consideră ea, „unica dezbatere la care trebuie să participe Igor Dodon este cu procurorii”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială:

Maia Sandu a vorbit despre eventualele dezbateri cu Igor Dodon înainte de turul doi al prezidențialelor. Candidata susține că „îl așteaptă demult” la o astfel de întâlnire.

Lidera PAS a declarat în studioul TVR Moldova că va da publicității astăzi, 4 noiembrie, mai multe detalii despre eventualele dezbateri. Totodată, ea promite comenteze și acuzațiile care i-au fost aduse marți de către Dodon.

„Eu îl aștept la dezbateri demult. El este cel laș. El este cel laș. El este cel care a refuzat. O să ies mâine într-un briefing și o să spun mai multe, inclusiv despre dezbateri”, a punctat lidera PAS.

Precizăm că, Igor Dodon a refuzat să participe la toate dezbaterile electorale organizate înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale. Chiar dacă Maia Sandu l-a chemat la o discuție publică de acest gen, șeful statului în exercițiu nu s-a prezentat.

În cadrul briefingului susținut marți, însă, acesta a declarat că este gata pentru eventuale dezbateri cu Maia Sandu. Acesta i-a propus două locații pentru desfășurarea evenimentului: Moldova 1 și ASEM.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button