fbpx

video | Renato Usatîi a mers s-o felicite pe Maia Sandu cu un buchet de trandafiri galbeni

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a mers în această seară la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), acolo unde echipa Maiei Sandu sărbătoarea victoria acesteia la alegerile prezidențiale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sosirea primarului de Bălți la sediul PAS a fost observată de tv8.md. Acesta a venit s-o felicite pe Maia Sandu cu un buchet de trandafiri galbeni.

Seara târziu, când era evident că Maia Sandu a câștigat funcția de șef al statului, reprezentanții formațiunii s-au bucurat și au scandat „Maia Sandu președinte!” la sediul PAS.

Precizăm că Renato Usatîi nu și-a declarat susținerea directă pentru Maia Sandu în turul doi de scrutin, în pofida unor negocieri pe care le-au avut cei doi politicieni. Liderul PN a avut, în schimb, un mesaj anti Igor Dodon în campania prezidențială, îndemnându-și susținătorii să voteze împotriva actualului președinte.

Citește și: grafic | Maia Sandu a câștigat alegerile prezidențiale

Amintim că astăzi, 15 noiembrie, are loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Maia Sandu și Igor Dodon sunt candidații care se luptă pentru mandatul de președinte.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button