fbpx

video | Premierul s-a prezentat printre primii la secția de votare. „Scrutinul va arăta lumii ce înseamnă statul Republica Moldova”

Ca în primul tur al prezidențialelor, Ion Chicu a fost cel mai matinal dintre politicieni. El s-a prezentat la secția de votare la ora 07:30 și a exercitat dreptul de a alege șeful statului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Chicu a fost însoțit de soție la biroul electoral. După ce a aplicat ștampila în buletin și l-a aruncat în urna de vot, premierul a ieșit în fața presei cu declarații, menționând că scrutinul de astăzi „va arăta lumii ce înseamnă statul Republica Moldova”. 

„De mine vom avea președinte ales de popor și vom avea posibilitatea să continuăm activitățile menite să schimbe lucrurile spre bine în țară. (…) Lumea și țara noastră parcurge o perioadă complicată. Sper ca votul de astăzi să ofere țării noastre posibilitatea să trecem prin aceste crize și să ținem piept. Sper că înțelepciunea va triumfa”, a punctat Chicu.

În același timp, prim-ministrul a menționat că a existat tensiune și manifestări ale politicienilor care nu sunt lăudabile. Acesta, însă, nu a dat nume, exprimându-și speranța că „omenia va reveni acolo unde îi este locul, în țară va fi pace, iar politicienii vor reveni în slujba poporului, nu în serviciul lor personal”.

Urmărește cele mai importante noutăți despre cursul alegerilor pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button