fbpx

video | Câțiva alegători transnistreni s-ar fi arătat nemulțumiti de banii primiți pentru votare, iar o femeie ar fi fost „uitată” pe drum

Un grup de alegători din stânga Nistrului s-ar fi arătat nemulțumiți de faptul că nu au primit sumele de bani pe care și le-ar fi dorit pentru participarea la scrutinul prezidențial de astăzi, 1 noiembrie. Cel puțin asta rezultă dintr-o înregistrare video plasată de un internaut pe Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din imagini se poate observa cum alegătorii protestează pentru că ar fi primit mai puțini bani decât le-a fost promis.


Video: Vladimir Gutium/FB

Dintr-o altă înregistrare se înțelege că o femeie, care a fost „uitată” pe un drum din Varnița, plânge că nu poate găsi un mijloc de transport.

Cum voi ajunge la Gara de nord? Spuneți-mi. Oare așa se poate?”, a spus femeia în lacrimi.

Pe fundal se poate auzi vocea unei persoane care o sfătuiește să apele la poliție, însă în scurt timp femeia este condusă de un bărbat la o mașină.


Video: Vladimir Gutium/FB

Potrivit celui care a publicat imaginile pe Facebook, incidentul a avut loc la Varnița, localitate aflată în imediata apropiere a orașului Tighina, aflat sub controlul regimului separatist de la Tiraspol.

Varnița este una dintre localitățile unde au fost deschise cele 42 de secții de votare pentru alegătorii din regiunea trasnistreană.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button