fbpx

ultima oră | Alertă cu bombă la secția de votare din Frankfurt, cea mai aglomerată din diasporă

Cu câteva minute în urmă, reprezentanții Poliției din orașul Frankfurt, Germania au comunicat despre recepționarea unui apel telefonic cu privire la plasarea unei bombe la secția de votare nr. 1/349 Frankfurt.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Citește și: „Vrem să votăm!”. Moldovenii din Frankfurt protestează la secția, unde aproape s-au epuizat buletinele de vot

Anunțul a fost făcut de Comisia Electorală Centrală (CEC).

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat serviciile specializate germane pentru a efectua verificări și discuții suplimentare.

Vezi și: video | Faza zilei în diasporă? Alegători din Frankfurt au făcut „prohodul kuliokului” pe muzica Zinaidei Julea

Funcționarii din cadrul biroului electoral evaluează operativ situația și, în funcție de evoluția acesteia, vor lua decizii despre activitatea de mai departe a secției de votare”, afirmă CEC.

Precizăm că, potrivit datelor CEC, secția de votare din orașul Frankfurt este cea mai aglomerată de peste hotare.

Citește și: Deficiențe de organizare? Consulatul din Frankfurt îndeamnă cetățenii să voteze în alte orașe. Secția de votare are doar 5000 de buletine de vot

În total, peste hotarele Republicii Moldova au fost deschise 139 de secții de votare.

Amintim că astăzi, 15 noiembrie, are loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Maia Sandu și Igor Dodon sunt candidații care se luptă pentru mandatul de președinte.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Vezi și: video | Un cartier întreg din Frankfurt, ocupat de moldovenii care stau în rând să voteze: „Se pare că nu vor ajunge buletine”

Articole asemănătoare

Back to top button