fbpx

Sandu, despre declarațiile lui Dodon referitoare la diasporă: „Nu trebuie să ne lăsăm dezbinaţi”

Maia Sandu susține că oponentul său în turul doi al prezidențialelor, Igor Dodon, „a dat-o în bară”, declarând că „diaspora reprezintă un electorat aparte”. Potrivit liderei PAS, cei plecați în străinătate sunt copiii și nepoții oamenilor rămași acasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politiciana a reiterat că diaspora nu este o noțiune abstractă. Potrivit ei, Moldova are nevoie de un președinte care să-i unească pe toți, nu să îi dezbine.

„Diaspora sunt copii, nepoţii oamenilor care sunt aici, acasă. Noi avem nevoie de un președinte care să unească societatea, care să unească oamenii în jurul unor obiective comune. Toţi vor să avem un stat normal, care are grijă de ei în timpuri dificile. Sunt foarte multe care ne unesc și nu trebuie să ne lăsăm dezbinaţi de discursul de ură al lui Igor Dodon”, a precizat Maia Sandu în studioul TVR Moldova.

Amintim că marți, 3 noiembrie, Igor Dodon a declarat în cadrul unui briefing „preferințele diasporei sunt în disonanță cu cele ale oamenilor rămași în Moldova”. În fața presei, el a adus mai multe acuzații la adresa Maiei Sandu. Ca urmare, PAS a venit cu o reacție, precizând că șeful statului în exercițiu „a arătat în direct cine a creat toate știrile false din Moldova din ultimii patru ani”

Articole asemănătoare

Back to top button