fbpx

foto, video | Mobilizare matinală în diasporă! Moldovenii din străinătate au format rând la secțiile de votare încă înainte de deschidere

Moldovenii din străinătate au format rând la secțiile de votare înainte de deschiderea lor. Mai multe imagini de la birourile electorale din afara țării au fost plasate pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din secvențele video publicate observăm că în Germania, la Frankfurt și Hamburg, conaționalii s-au adunat în număr mare pentru a participa la alegeri. Unul dintre internauții care a publicat imaginile susține că mulțimea era în fața biroului electoral încă de la ora 06:40.

Imagini similare au fost surprinse și în Italia, unde conaționalii așteaptă deja să voteze. Și la Praga – capitală Cehiei, dar și în România situația pare a fi similară.

Amintim că și în primul tur al scrutinului electoral moldovenii au format rând pentru a-și exercita dreptul la vot. Atunci a fost prezență masivă în mai multe țări, iar unele persoane au suportat ploaia pentru a reuși să își manifeste opțiunea.

Urmărește cele mai importante noutăți despre cursul alegerilor pe canalul de Telegram ZUGO.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Articole asemănătoare

Back to top button