fbpx

foto | Usatîi l-a „adus” pe Dodon la o dezbatere electorală: „Să avem un monument al corupției în sală”

Igor Dodon nu s-a prezentat nici astăzi la dezbaterile electorale pentru alegerile din 1 noiembrie. De această dată, candidatul la prezidențiale a fost invitat la o dezbatere de la Pro TV Chișinău, unde urma să se dueleze cu candidatul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Pentru că Dodon nu a venit, Usatîi a decis să aducă cu sine o machetă cu înfățișarea actualului președinte, de care a atârnat o pungă de felul celei pe care Igor Dodon ar fi primit-o de la Vlad Plahotniuc într-o înregistrare filmată cu camera ascunsă.

Măcar să avem un monument al corupției în sală”, a declarat Renato Usatîi.

E o situație inedită, nici nu știu cum să reacționez. Am 20 de ani de când fac dezbateri electorale, dar așa situație nu am avut”, a spus moderatoarea Lorena Bogza.

Noi după alegeri vom instala în fiecare raion din Republica Moldova câte un Dodon, ca monument al corupției în Republica Moldova. Cu „kuliok”, frumos”, a adăugat primarul de Bălți.

Amintim că Igor Dodon a declarat de mai multe ori că nu va participa la nicio dezbatere electorală în vederea primului tur de scrutin. Candidatul a declarat că va analiza oportunitatea prezenței sale la dezbateri pentru turul doi de scrutin, dacă va ajunge acolo, însă opinează că este cazul să fie organizate maxim două ediții de dezbateri electorale, dintre care una la postul public de televiziune.

Articole asemănătoare

Back to top button