fbpx

video | Oferă-i copilului o lecție demnă de urmat! Vezi împreună cu micuțul un spectacol caritabil și ajută-l pe Robert Grabazei să trăiască

Micuțul Robert are nevoie de două milioane de dolari pentru a trăi. În ultimul timp, mai multe vedete din Moldova și România s-au solidarizat cu familia micuțului și au donat bani, au organizat evenimente și au încurajat fanii să o susțină, iar mâine va avea loc un spectacol caritabil pentru a o ajuta. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Echipa Clounella va urca pe scena de la Odeon și va juca „Povestea lui Moș Crăciun”. La fel, va fi organizată și o tombolă cu plată, iar banii adunați în cadrul evenimentului vor fi donați familiei lui Robert.

Spectacolul și tombola se vor desfășura pe 4 ianuarie, ora 12:00, la cinematograful Odeon. Biletele pot fi procurate aici, iar mai multe detalii puteți afla accesând acest link.

Amintim că, bebelușul fotografilor Irina și Andrian Grabazei s-a născut cu o boală genetică gravă și doar un vaccin îi mai poate oferi o șansă la viață, dar acesta costă peste 2 milioane de dolari. Cei care vor să ajute familia să pot participa la numeroase evenimente organizate pentru a o susține sau pot accesa acest link pentru a afla modalitățile prin care pot dona bani pentru Robert.

 

Articole asemănătoare

Back to top button