fbpx

„Timpul (pentru Robert Grabazei) nu are răbdare”. O scriitoare ne invită la un eveniment plin de artă ca să luptăm pentru viața micuțului

Povestea lui Robert, fiul fotografilor Grabazei care are nevoie de peste două milioane de dolari pentru a putea trăi, a atins și inima scriitoarei Lucia Brainstorm. Motiv pentru care tânăra a fost motivată să organizeze o întâlnire cu cititorii cărților ei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În viață niciodată să nu uiți de unde ai pornit, să rămâi mereu OM – fraza pe care am luat-o cu mine când am pornit de acasă opt ani în urmă și am ales să îmi fac singură drum în viață. De atunci mereu, cu sau fără de motiv, am ajutat alți oameni la prima posibilitate.

Cei care mă cunosc de mai mulți ani știu bine că eu nu fac din durerea unui om – mare „tam-tam” ca să arat că am mers, am donat. Asta nu e despre mine, când faci ceva din suflet o faci pe cel mai silențios mod. Am venit anul trecut cu o mulțumire, decât mai apoi, față de cititorii mei care – de Crăciun – au ales să dăruiască cărți oamenilor dragi, evident din banii adunați am făcut fericiți împreună 250 de familii”, a spus tânăra.

„Timpul care nu are răbdare” va avea loc în această sâmbătă, 21 decembrie, ora 17:00, în incinta bibliotecii B.P. Hașdeu. Data coincide cu ziua în care Lucia și-a lansat, acum patru ani, prima sa carte.

„Cazul lui Robert care are nevoie de peste două milioane de dolari ca să trăiască… m-a atins, motivat și mi-a dat ideea: ca acum – sâmbătă – când se fac exact patru ani de la lansarea primei mele cărți ce ar fi să îmi dau o întâlnire cu voi… o seară de evadare și alin pentru suflete, acompaniată de poezie, proză, artă.

Evident am printat și un tiraj nou cu precedendetele cărți ca să le puteți face cadou de Crăciun oamenilor dragi. Evenimentul ăsta nu în zadar e întitulat „Timpul care nu are răbdare”. El nu poate aștepta pe mai târziu. Există acum. Timpul pentru Robert care poate fi ajutat să trăiască numai cu ajutorul nostru”, ne-a transmis scriitoarea.

Robert este micuțul fotografilor Irina și Andrian Grabazei. Părinții lui trec printr-o durere greu de descris după ce au aflat că fiul lor s-a născut cu o boală genetică gravă, fapt pentru care doar un vaccin îi mai poate da o șansă de a trăi.

Oamenii s-au mobilizat masiv prin intermediul strângerii de fonduri, organizată de mămica copilului, acolo unde s-au colectat peste 260.000 de dolari în doar două săptămâni. De asemenea, un fotograf a anunțat anterior că organizează ședințe foto de Crăciun, banii dăruindu-i bebelușului, iar mai multe moldovence și-au pus în vânzare rochiile de mireasă pentru a dona banii micuțului

Articole asemănătoare

Back to top button