fbpx

Robert, fiul soților Grabazei, are nevoie de ajutorul tău. Participă la o ședință foto de Crăciun și donează bani micuțului!

Povestea micuțului Robert, fiul soților Irina și Andrian Grabazei, a întristat zeci de oameni. Cazul l-a emoționat și pe fotograful Ion Pleș Alexandru, care a anunțat că organizează ședințe foto de Crăciun, iar banii acumulați îi va dona bebelușului bolnav.

„2.100.000 de dolari… știu că e o sumă imensă și mulți, citind asta, o să treacă cu skip pentru că aparent e imposibil, dar în realitate dacă fiecare dintre noi, moldovenii, vom dona cel puțin 1 dolar – salvăm situația.

Hai sa îi înlocuim pe oamenii care din mai multe motive nu pot vedea această postare sau nu au posibilitatea, să donăm noi mai mult. Irina, doresc ca Robert să poată cunoaște această lume frumoasă… ”, a mărturisit fotograful.

Tânărul spune că ședințele pot fi de familie, cuplu, „love story”, iar prețul inițial propus de el este de 30-50 de euro.

„Promit ca toți banii pe care îi vom îngrămădi împreună cu cei care vor beneficia de sedința foto îi vom dona acestui caz care aparent e imposibil, dar imposibilul nu există. Tot ce trebuie să faci atunci când te programezi e să menționezi acest caz pentru ca banii să fie donați anume pentru actul de caritate. Propun ca prețul din start să fie de 30-50 de euro, cine are posibilitatea poate dona mai mult sau mai puțin”, a precizat Ion.

Dacă vrei să donezi prin intermediul acestei posibilități, atunci accesează această postare pentru a vedea toate detaliile. De asemenea, poți contribui la actul de caritate, donând aici.

Articole asemănătoare

Back to top button