fbpx

Mobilizare emoționantă pentru Robert Grabazei: Moldovencele își pun în vânzare rochiile de mireasă pentru a dona banii micuțului

Peste două milione de dolari – atât costă viața bebelușului Robert, fiul fotografilor Grabazei, care a emoționat mii de oameni. După ce i-au aflat povestea, mai multe moldovence s-au mobilizat pentru a-și vinde rochiile de mireasă sau de nașă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, pe rețelele de socializare internautele au anunțat că sprijină cauza nobilă, iar toți banii obținuți din vânzări îi vor dona micuțului, pentru ca acesta să poată urma tratamentul din SUA de care depinde viața sa.

Oamenii s-au mobilizat masiv și prin intermediul strângerii de fonduri, organizată de mămica copilului, acolo unde s-au colectat peste 100.000 de dolari în doar câteva zile. De asemenea, un fotograf a anunțat anterior că organizează ședințe foto de Crăciun, iar toți banii îi va dărui bebelușului.

Robert este micuțul fotografilor Irina și Andrian Grabazei. Părinții lui trec printr-o durere greu de descris după ce au aflat că fiul lor s-a născut cu o boală genetică gravă, fapt pentru care doar un vaccin îi mai poate da o șansă de a trăi.

Articole asemănătoare

Back to top button