fbpx

„Puteți să mă duceți la bal”. O femeie de 92 de ani, absolventă de liceu

O femeie de 92 de ani a devenit absolventă de liceu după ce „a pus pe picioare” 17 copii. Deși are nepoți și strănepoți, bătrâna a reușit să obțină diploma.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Chiar dacă viața nu a fost doar dulceață, femeia spune că se simte împlinită. Ea nu a finalizat studiile din cauza unor motive despre pe care administrația liceului le califică drept „urgențe”, apoi s-a căsătorit la 20 de ani, a adus pe lume mai mulți copii și nu a mai reușit să reia cursurile, dar a visat să devină profesoară de educație fizică.

Una dintre nepoate a decis că îi facă bunicii o surpriză, a luat legătură cu administrația liceului și s-a interesat ce poate face femeia pentru a obține diploma, relatează libertatea.ro, citând FoxNews. Așadar, directorii au fost binevoitori și au lăsat-o să învețe, iar la câteva luni i-au transmis prin poștă un colet.

Când l-a deschis, femeia a găsit diploma datată cu anul 2021, o tocă și o robă. Inițial ea a izbucnit în lacrimi, apoi le-a spus nepoților că „acum o pot duce la bal”, dar și le-a mărturisit că „nu a avut niciodată parte de un dans de absolvire”.

De menționat este faptul că acesta că nu este primul caz când vârstnicii din SUA obțin diploma după ce se pensionează. Bunăoară, anterior o femeie de 78 de ani din Alabama a obținut licența, iar acum planifică să facă și masteratul.

Articole asemănătoare

Back to top button