fbpx

Ionel Manciu este noul prim concertmaestru al Orchestrei Filarmonicii Țărilor de Jos

Ionel Manciu este noul prim concertmaestru al Orchestrei Filarmonicii Țărilor de Jos. Moldoveanul afirmă că este mai mult decât încântat și așteaptă cu nerăbdare să împărtășească muzica cu acest grup minunat de oameni. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul cu privire la noua funcție a lui Ionel Manciu a fost făcut chiar de liderul artistic al Orchestrei Filarmonicii Țărilor de Jos, într-o postare pe rețelele de socializare.

Manciu își va face apariția în această nouă funcție weekendul viitor în cadrul concertelor orchestrei din Het Concertgebouw, condus de fostul dirijor șef Hartmut Haenchen.

„Suntem încântați de sosirea lui Ionel Manciu și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm alături de el și dirijorul șef Lorenzo Viotti asupra calității orchestrei”, a spus Willem de Bordes, liderul artistic al Orchestrei Filarmonicii Olandeze.

„Sunt mai mult decât încântat să mă alătur Orchestrei Filarmonice din Olanda ca primul lor concertmaestru. Aștept cu mare nerăbdare să împărtășesc muzică frumoasă cu acest grup minunat de oameni. Abia aștept să încep acest nou capitol din viața mea”, a transmis Ionel Manciu.

Articole asemănătoare

Back to top button