fbpx

foto, video | Germania-Moldova: Cum reușește FilantaTur să transporte acasă nu doar pasageri, ci și daruri pentru cei care au nevoie

De peste 15 ani transportă pasageri pe ruta Moldova-Germania, iar dragostea de oameni și țară îi inspiră să ofere calitate și siguranță în călătorii și căldură sufletească la destinație. Este vorba despre compania de transport din Moldova – Filantatur, fondată de familia Filipciuc și administrată în Germania de Cristina Belousov, iar în Moldova de Marina Filipciuc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Filantatur și-a început activitatea în 2003, operând pe ruta Moldova-Germania o dată pe săptămână cu un singur microbuz. Astăzi, compania are la activ milioane de kilometri parcurși între cele două puncte și se poate bucura cu mii de pasageri transportați în siguranță.

„Experiența ne-a permis ca în activitatea noastră să nu avem înregistrate cazuri de pierdere a bagajelor sau neglijență față de pasageri. În lucrul nostru, ca și în orice alt lucru cu oamenii, este important să găsești cheița către fiecare.

 Evident, echipa Filantatur a suportat și schimbări, în 15 ani de activitate am avut și urcușuri, și coborâșuri, dar am mers mereu înainte, deoarece rezultatele echipei depind de munca pe care o facem”, spun reprezentanții companiei.

Atitudinea, corectitudinea și buna dispoziție sunt caracteristice echipei de șoferi și manageri de la Filantatur, care încă de la începutul activității și-au pus drept scop să ajute călătorii să beneficieze de servicii calitative la un preț accesibil.

Etica în această afacere înseamnă totul pentru cei de la Filantatur, care optează pentru o concurență sănătoasă și spun că cea mai bună metodă prin care se promovează este feedbackul clienților mulțumiți.

Respectul celor de la Filantatur este apreciat și de pasageri, care lasă numeroase mesaje de mulțumire, iar, mai nou, le-au dedicat și o melodie – un imn al companiei în care este redată întreaga atmosferă de pe drum, dar și din interiorul echipei.

În preajma sărbătorilor de iarnă, dar și cu alte ocazii când este necesar, Filantatur preia gratuit colete oferite de diaspora din Germania în scopuri caritabile pentru cei care au nevoie de ele acasă. Se mobilizează pe rețelele de socializare, adună hăinuțe, produse alimentare nealterabile, le încarcă în microbuze și le aduc în Moldova.

Acțiunea este organizată pe pagina grupului Dăruiesc din Suflet, unde Violeta Stratulat, Lilka Ivanova și întreaga diasporă din nordul Germaniei cooperează cu Filantatur pentru ca darurile să ajungă la destinație.

De asemenea, persoanele care vor să călătorească pe ruta Moldova-Germania-Moldova sau să facă o faptă bună, pot contacta reprezentanții companiei Filantatur.

Telefon MDA: +373 78 410 123
Telefon GER: +49 15 124 448 784
Facebook: Filantatur
Site web: www.filantatur.com

Articole asemănătoare

Back to top button