fbpx

foto | Viața e prea frumoasă ca să vă pierdeți prin unele probleme: Curajul unei femei-model, care s-a născut cu o afecțiune rară a pielii

 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Viața este frumoasă dacă știm să nu ne pierdem prin unele probleme – este mesajul unei femei care s-a născut cu o afecțiune rară a pielii, dar – mai ales – cu un suflet deosebit și un curaj de neînvins.

Jeyza Gary este de doi ani model, fiind prezentă chiar și pe paginile revistei Vogue Italia. Dar, în afară de asta, Jeyza este o „ambasadoare” a fericirii, care a știut să-și contruiască viața fără a lua prea mult în seamă aspectul său diferit de al celorlalți.

„Mi-am dat seama pentru prima dată că sunt diferită când vedeam familia mea că era foarte protectoare față de mine. Ieșeam și oamenii se uitau straniu. Îmi amintesc că pe mama o deranja și spunea că nu e politicos.

În prima zi de școală, mama a spus tuturor:„ Aceasta este fiica mea, Jeyza, și are o afecțiune a pielii. Câți dintre voi ați văzut o șopârlă sau un șarpe? Pielea lui Jeyza arată așa. Nu este contagioasă. Ea este la fel ca toată lumea”. Mă făcea să nu mă simt ignorată. Dacă mi se exfolia pielea de pe frunte, îmi lega o bandană pe cap și așa mergeam la școală.

Când eram la liceu, mă machiam în diferite moduri… pentru a acoperi lucrurile care m-au făcut să ies în evidență, îmi cream sprâncenele pentru că nu aveam. Într-o zi nu am purtat nimic și toți au reacționat așa: „Cine este această persoană?”.

Vreau să fiu cea mai bună. Vreau să fiu în Vogue. Vreau să fiu căutată de toată lumea care m-a refuzat. Familia mea mi-a insuflat că sunt suficient de bună și nu este nimic în neregulă cu mine. Pielea mea este artistică. Mă mândresc cu ea”, a povestit Jeyza pentru boredpanda.com.

Notă: ZUGO tinde să promoveze frumosul și oamenii care inspiră – dacă tu ești unul dintre ei sau cunoști pe cineva a cărui faptă merită povestită – atunci nu rata să ne scrii (pe contact@zugo.md sau pe pagina noastră de Facebook), iar noi vom împărtăși cele mai deosebite lucruri lumii întregi!

Articole asemănătoare

Back to top button