fbpx

foto | Viața bate filmul! O moldoveancă escaladează muntele Kilimanjaro și împărtășește aventura ei pe Instagram

Olga Țăpordei, o femeie de afaceri și expertă în personal branding, a pornit într-o aventură la care puțini ar îndrăzni să viseze. Împreuna cu alte doamne de diverse naționalități, moldoveanca escaladează muntele Kilimanjaro.

Moldoveanca participă într-o expediție internațională împreuna cu femei din patru țări: Ucraina, Belarus, Rusia și Moldova.

Olga împărtășește cu urmăritorii ei de pe Instagram cum decurge călătoria și ce provocări se ivesc zi de zi. Aceasta afirmă cu certitudine că „viața trebuie trăită la maxim”, iar cei apropiați o susțin în ceea ce și-a propus să facă.

La începutul călătoriei sale, Olga scria: „Energia rupe toate limitele posibile și imposibile”.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Tapordei (@tapordei)

Femeia de afaceri susține că primește zi de zi mesaje de încurajare de la comunitatea ei de pe Instagram, fapt care o motivează și o bucură.

Așadar, cei care o admiră și o urmăresc pe Olga au ocazia să „guste” din experiența ei și să „escaladeze muntele Kilimanjaro” de la distanță.

Mâine, 17 noiembrie, va fi a patra zi de aventură pentru moldoveancă. Dacă doriți să vedeți destinația finală a Olgăi Țăpordei, dar și cum va fi arborat drapelul Republicii Moldova pe Kilimanjaro, vă îndemnăm să vizitați profilul de Instagram al influencerei.

Articole asemănătoare

Back to top button