fbpx

foto | Premieră pentru Armata Națională! Un militar moldovean a fost admis la Colegiul Forțelor Aeriene Regale din Marea Britanie

Un tânăr militar al Armatei Naționale a fost admis la Colegiul Forțelor Aeriene Regale Britanice. Locotenentul Alexandru Prodan este primul ofițer moldovean care va studia la una din cele mai prestigioase școli de profil din Marea Britanie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițerul a absolvit anul trecut Academia Militară a Forțelor Armate Alexandru cel Bun, facultatea infanterie și administrare publică. Apoi acesta a fost declarat eligibil pentru cursul de pregătire inițială pentru ofițeri la Royal Air Force College Cranwell, cu durata de 24 de săptămâni.

Totodată, locotenentul a acumulat cel mai mare punctaj la testul de cunoaștere a limbii engleze printre absolvenții promoției 2020 a AMFA, dar și a obținut un rezultat bun la interviul cu atașatul militar britanic de la Chişinău.

Ministerul Apărării îndeamnă ofițerul să „fure” din aceste studii cât mai multe lucruri utile pentru el și pentru viitorul Armatei Naționale.

Foto: Ministerul Apărării

Articole asemănătoare

Back to top button