fbpx

Pregătiți căciulițele și fularele, dar păstrați ochelarii de soare. Ce temperaturi ne așteaptă săptămâna viitoare?

Odată cu schimbarea orei de iarnă, nu putem să rămânem la temperaturile de vară. Dacă până acum am mai avut parte de zile cu soare, în următoarea săptămână „narcisul ceresc” își va arăta dințișorii și îi va permite anotimpului friguros să își intre în drepturi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La nord temperatura maximă va fi de +16 grade Celsius ziua, iar noaptea mercurul din termometre va coborî până la +5 grade. Vântul va bate mai puternic joi, iar presiunea atmosferică va fi ridicată în zilele de miercuri și joi.

La centru se vor înregistra între +14 și +17 grade ziua, iar noaptea va fi cea mai friguroasă joi și vineri, când vom avea +1 grad Celsius. Presiunea atmosferică va fi predominant normală.

La sud, luni și marți se vor înregistra +18 grade, însă spre sfârșitul săptămânii se va răci până la +10 grade Celsius. Noaptea vor fi între +6 și +9 grade, iar joi și vineri se va răci până la 0 grade.

Cu toate acestea, în weekend aveți undă verde pentru distracțiile în aer liber, deoarece mercurul din termometre va urca până la +12 și +15 grade Celsius.

Articole asemănătoare

Back to top button