fbpx

Vrei să afli care sunt toate informațiile colectate de telefonul tău, fie iOS sau Android? Iată cum o poți face

Dacă vrei să afli care sunt informațiile pe care smartphone-ul tău le-a colectat despre tineexistă câțiva pași simpli care pot fi urmați. Poți afla aceste date cu ușurință, indiferent că folosești un telefon care funcționează cu sistem de operare Android sau iOS.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, dacă deții un telefon iPhone și îți dorești să afli ce date colectează despre tine, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul companiei, iar apoi secțiunea Manage your Apple ID. Folosind ID-ul, conectează-te și apoi accesează „Data & Privacy”, dar și „Manage Your Data and Privacy”.

Dă click pe „Request a copy of your data”, iar apoi vei avea posibilitatea de a selecta un anumit interval de timp pentru a vedea informațiile care au fost colectate. Dă click pe „Continue”, alege dimensiunea documentului și dă click pe ”Complete request”. În scurt timp vei primi pe e-mail un raport complet.

De cealaltă parte, dacă deții un telefon care funcționează cu sistem de operare Android trebuie să știi că există o pagină de la Google, pe care o poți folosi pentru a descărca toate informațiile pe care gigantul tech le colectează despre tine, scrie digi-world.tv.

Aceste informații pot include e-mailuri, documente, poze, videoclipuri, site-uri accesate, dar și alte informații. Există, de asemenea, o opțiune prin care poți crea o arhivă a datelor colectate, pe care o poți descărca în telefon. Ca să faci asta, trebuie să mergi în Download your data page. Dă click pe pagină, selectează metoda de accesare, spre exemplu poți alege să le primești prin e-mail, iar apoi apasă OK. Poți, de asemenea, să selectezi să-ți fie trimise rapoarte la un anumit interval de timp.

Articole asemănătoare

Back to top button