fbpx

video | Xenia Deli și soțul său fac trei ani de căsătorie. Moldoveanca a publicat imagini emoționante de la nunta sa

Moldoveanca Xenia Deli și egipteanul Ossama au împlinit de curând trei ani de căsătorie. Retrăind emoțiile de atunci, modelul a publicat pe internet mai multe imagini emoționante de la nuntă, dar și a mărturisit fanilor că, pe lângă acești trei ani, urmează alții și mai fericiți pentru ea și soțul său.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În unul din seria de filmulețe, este redat un pic din declarația Xeniei, care i-a vorbit alesului inimii în arabă, dar și emoționanta destăinuire a lui Ossama. Printre toate cuvinte de dragoste și prietenie, egipteanul i-a transmis și un mesaj neașteptat soției sale.

„Dacă într-o zi mă vei întreba ce iubesc mai mult, viața mea sau pe tine, atunci îți voi răspunde că viața. Vei pleca supărată fără să știi că viața mea ești tu”, a mărturisit acesta în ziua când și-au unit destinele.

Cuplul sărbătorește în acest an nunta de piele. Cei doi și-au petrecut nunta într-o atmosferă de poveste, pe insula grecească Santorini. Xenia Deli și Ossama Fathi Rabah Al-Sharif au împreună și o fetiță pe nume Anastasia, pe care conaționala noastră a adus-o pe lume anul trecut.

Articole asemănătoare

Back to top button