fbpx

video | Viața Angelei Gonța, „ca o telenovelă”. După naștere, a aflat că un om drag ei s-a îmbolnăvit de cancer

Cunoscuta prezentatoare Angela Gonța a făcut mai multe dezvăluiri despre anul care a trecut și care i-a adus multe surprize frumoase sau mai puțin plăcute. Despre toate aceste lucruri, jurnalista a povestit la emisiunea „Iubește viața”, de la tv8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unul dintre subiectele principale puse în discuție a fost fiica acesteia, Ekaterina, care la doar 4 ani este bilingvă, cunoscând limbile rusă și română. Prezentatoarea TV a mărturisit cu nostalgie despre momentul în care a aflat că este însărcinată cu o fetiță, pe care o aștepta de mulți ani.

În cadrul dialogului, Angela a spus că micuța ei a făcut-o mai puternică, iar că datorită ei a trecut mai ușor de unele evenimente din viața sa.

„Eu am avut o sarcină foarte grea. În nouă luni de zile, mi s-a dat viața peste cap. Și după aceasta, au urmat tot felul de momente, o căsătorie, o naștere, schimbarea jobului, divorț, după care am aflat că un om drag mie este bolnav de cancer”, a povestit Angela Gonța.

Află mai multe detalii despre viața de acum a jurnalistei și evenimentele dureroase prin care a trecut, în interviul de mai jos.

Articole asemănătoare

Back to top button