fbpx

video | Turistul care ne-a criticat capitala a ajuns și la Telenești. Englezul a călătorit cu căruța și a ascultat muzica lui Pavel Stratan

Turistul din Anglia care a vizitat și criticat de curând Chișinăul, a decis să continuie drumul și în alte regiuni ale țării, și anume în raionul Telenești. Acolo unde a făcut cunoștință cu mediul rural al Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Noul episod a fost denumit de către vlogger „Europa ascunsă. Drumul spre Ratus”, vizitând un sătuc din raion. Ca și în celălalt material, englezul a pus accent pe unele părți negative pe care le vede în regiune și despre care a vorbit cu un zâmbet de uimire.

Turistul a surprins în imagini unele clădiri stricate și abandonate, starea drumurilor, dar și a vizitat o biserică. Totodată, vloggerul a „trăit experiențe unice”, călătorind cu căruța, dar și cu mașini foarte vechi.

În cadrul videoului, el s-a arătat impresionat de muzica lui Pavel Stratan, îngânând chiar un pic de cântec, dar și de oameni, spunând localnicilor că „ei sunt foarte buni, îi respect, iar acest lucru este cel mai important”.

Citește și: video | „Nimeni nu vizitează această țară”. Un vlogger englez povestește despre călătoria sa la Chișinău

Articole asemănătoare

Back to top button