fbpx

video | Pe 22 și 23 iunie, ia cu tine cele mai frumoase ii și accesorii tradiționale și vino să le prezinți la Parada Portului Popular Autentic „Zestrea Neamului”

Pe 22-23 iunie, Centrul Cultural VATRA organizează „Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare”, în cadrul căruia va avea loc Parada Portului Popular Autentic „Zestrea Neamului”.

Timp de două zile, Complexul Etno Cultural VATRA se va transforma într-un sat de altădată cu prosoape, covoare țesute manual și bucate gătite în oale de lut. Fiecare vizitator se va întoarce în timp să vadă cum jucau horele străbunii noștri și ce muzică ascultau pe vremuri.

În cadrul evenimentului vor participa locuitori din diferite regiuni ale țării, fiecare va veni cu zestrea satului sau a regiunii de unde vin, pentru a arăta noii generații cum era familia de altădată, cum se purtau și de tradiții aveau.

Vă invităm să scoateți din lada cu zestre cele mai deosebite ii și cele mai frumoase accesorii și să veniți să le arătați lumii întregi. Detalii despre bilete găsiți pe vatrafest.com sau pe pagina de Facebook.

Articole similare

Back to top button
Close