fbpx

video | Olga Verbițchi: Am fost violată de patru ori. Ultimul a fost cel mai grav. O gașcă de prieteni m-au agresat și bătut

Câștigătoarea al celui de-al șaselea sezon XFactor România, Olga Verbițchi, mărturisește că a fost victima a cinci tentative de suicid și patru violuri. Potrivit ei, agresorii ar fi fost trei persoane diferite. Toate aceste momente au cufundat-o pe Olga într-o stare de depresie profundă, iar unicul lucru ce a salvat-o a fost conștientizarea dorinței mai puternice de a trai.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Au fost patru violuri. De la 16 până la 18 ani. Am zis nu, am încercat să lupt, dar nu am avut forța necesară. Tot ce a trebuit să fac a fost să accept ce mi se întâmplă pe moment și pur și simplu să tac și să răbd. În acel moment am înțeles că nu am nicio scăpare. Au fost trei persoane diferite, două violuri au fost de aceeași persoană”, mărturisește Olga.

„Ultimul viol a fost cel mai grav. O gașcă de prieteni m-au drogat și m-au bătut. Erau mai mulți băieți și s-a întâmplat la mine în casă. Știau că sunt singură acasă. Decedase străbunica mea, iar părinții au plecat la țară. Când m-am trezit dimineața în camera mea erau 10 băieți. Pe toți îi cunoșteam. Eu eram goală și nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Atunci numai le-am spus doar „Duceți-vă acasă”, a adăugat cântăreața.

Acea perioada a fost extrem de grea pentru Olga. Tânără vedea durerea fizică drept o evadare.

„În perioada ceea am reușit să mă rănesc singură pe mine, să mă tai pe mâini. Pastilele și lama erau singurele lucruri care mă interesau. Mă tăiam pe mâini pentru a simți altceva decât durerea emoțională, adică durerea fizică”, a mai spus Verbițchi.

Lucrul ce ar fi determinat-o pe tânără să iasă din starea depresivă a fost conștientizarea dorinței mult mai mari de a trăi, decât a a muri.

Articole asemănătoare

Back to top button