fbpx

video | O incredibilă rochie lichidă a făcut furori la Paris. Bella Hadid, îmbrăcată în 15 minute cu o substanță nemaivăzută

O incredibilă rochie lichidă a făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris, scrie Vogue Business. Bella Hadid a intrat pe scenă doar în chiloți și acoperindu-și sânii cu mâinile, pentru ca, 15 minute mai târziu, după ce doi bărbați au suflat un lichid peste ea, să fie îmbrăcată cu o rochie inovatoare, Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Povestea rochiei lichide a început în 2013, când un bărbat numit Manel Torres a declarat, la un TED Talk că a crezut că poate să creeze o spumă.

„A fost un moment Evrika”. Torres, care a studiat fashion design, a avut ideea de a face tricouri lichide (gândiți-vă la o pânză de păianjen, a spus el), dar nu avea cunoștințele necesare pentru un astfel de produs. A mers la Colegiul Imperial din Londra cu ideea sa, și cei de acolo i-au pus la dispoziție resursele: un laborator și materialele cu care să se joace.

După doi ani de teste, au apărut rezultatele.

Torres a creat Fabrican, o fibră lichidă, susținută de polimeri, bio polimeri și solvenți ecologici, care se evaporă când sunt suflați peste o suprafață – în cazul de față, peste corpul Bellei Hadid. Torres spune că materialul este asemănător cu pielea întoarsă și poate fi manipulat mai bine decât orice alt material. Așa se face că rochia prezentată la Paris a fost tăiată foarte ușor pentru efectele dorite.

Articole asemănătoare

Back to top button