fbpx

video | O femeie a dezvăluit pe TikTok secretul cu care cucerește angajatorii la orice interviu

Un utilizator TikTok a acumulat milioane de vizualizări după ce a împărtășit întrebarea pe care a pus-o la fiecare interviu pentru angajare și cu care, spune ea, a reușit de fiecare dată, transmite Adevărul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Utilizatorul TikTok Jennifer Reardon susține că a descoperit întrebarea perfectă pe care să o pună de fiecare dată când are un interviu pentru angajare și este vorba despre alungarea oricăror temeri pe care le-ar putea avea intervievatorii cu privire la viitorul angajat.

Reardon a susținut că i s-a oferit postul la „fiecare loc de muncă pentru care a fost intervievată vreodată” unde a pus această întrebare, scrie LAD BIBLE.

Tânăra a asigurat că nu trebuie să schimbați nimic în timpul procesului de interviu, îndemnând privitorii să se comporte normal în timpul interviului, iar partea „cheie” să o păstreze pentru finalul discuției.

Înainte de a termina, ultima întrebare pe care o veți pune este ceva de genul: există îngrijorări pe care le aveți cu privire la mine și să le putem aborda înainte de a încheia?”, a spus Reardon.

@notjenneeree

SOMEONE ELSE MADE A VIDEO ABOUT HER PROFESSOR GIVING THE SAME ADVICE (tag her I can’t remember who) & I STG THIS IS MY SECRET TRICK AND IT WORKSSSSSSSS TRY IT immediately.

♬ original sound – Jennifer Reardon

Jennifer Reardon susține că acest lucru ar garanta succesul, descriind întrebarea drept „truc secret”.

„Ei vor avea mereu îngrijorări, iar după ce veți aborda aceste teme, nu va mai sta nimic în calea angajării”, a mai spus tânăra.

Articole asemănătoare

Back to top button