fbpx

video | Istoria moldovencei care a lucrat cu unul dintre cei mai bogați oameni din lume: M-am văzut pe Billboard și în Times Square

Virginia Graur, în vârstă de 34 de ani, este o moldoveancă stabilită în prezent la Chicago. Aceasta a lucrat pentru Virgin America, iar șeful ei a fost Richard Branson, unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Moldoveanca și-a relatat povestea în cadrul unui monolog la Dorin Galben.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ea a plecat cu soțul în San Francisco, Statele Unite ale Americii în 2010: „Despre America știam că aici se realizează visul american. Și uite noi am luat două valize, visul american și am pornit în lume. Știam din filme despre Golden Gate… Noi am avut prieteni acolo care ne-au găzduit trei luni, ne-au arătat tot ce e mai frumos, am fost în Los Angeles, în Las Vegas, în San Diego. În trei luni de zile noi ne-am îndrăgostit de America”.

Virginia a relatat despre cum a început cariera sa în lumea aviației. Primul job în acest domeniu l-a avut în cadrul companiei San Francisco Airlines, iar apoi s-a angajat la Lufthansa. Ulterior, Virginia a fost angajată la Virgin America, compania creată de Richard Branson în 2007.

„El a adus pe piața americană un produs ce nu a mai fost niciodată. Nimeni în America nu avea așa design ca Virgin American: erau lumini cu albastru violet…”, a relatat moldoveanca.

Virginia este singura persoană din R. Moldova care a făcut parte inclusiv din echipa de marketing a companiei Virgin America.

„Ce am învățat de la Richard Branson este să îți iubești jobul. El des spunea că dacă îți iubești jobul – nu vei lucra nicio zi din viața ta. Uite cu asta merg în viață, eu savurez, nu simt că merg la lucru”, a conchis moldoveanca.

Mai multe despre experiența sa și visul american vedeți în interviul de mai jos.

Articole asemănătoare

Back to top button