fbpx

video | În premieră, la Chișinău a fost organizată Gala antreprenoriatului social. Cei mai buni și inovativi antreprenori s-au ales cu premii

Membrii comunității antreprenoriatului social și impact business-ului s-au adunat în cadrul Târgului #IarmarEco2022 – Christmas Edition la prima Gală a Antreprenoriatului social din Republica Moldova, pentru a celebra rezultatele din domeniu și a susține antreprenorii locali. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul iarmarocului, zeci de producători locali și-au expus produsele. Vizitatorii târgului au avut de ales de la pâine, ciocolată artizanală, jucării din lemn, cosmetice naturale, până la condimente deosebite și bijuterii din plastic reciclat.

Cei mai inovativi și cu impact antreprenori din mediul social au fost premiați, iar ulterior aplaudați de colegi, oameni de afaceri și vizitatorii prezenți.

Evenimentul a fost organizat de către Fundația Est-Europeană și Asociația Obștească EcoVisio.

Proiectul a fost finanțat de către Uniunea Europeană, cofinanțat de Suedia și implementat de Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul Contact și Asociația Businessului European.

Articole asemănătoare

Back to top button