fbpx

video | Fiica lui Beyoncé a câștigat primul său premiu BET! Cum a reușit micuța de 8 ani să obțină distincția?

Fiica celebrei cântărețe Beyoncé, Blue Ivy Carter, a reușit să câștige primul său premiu BET. Gala marelui eveniment a avut loc pe 28 iunie, iar micuța de 8 ani a obținut această distincție pentru piesa „Brown Skin Girl”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cântecul face parte și din albumul mamei sale – The Lion King: The Gift, iar în cadrul acestuia Blue Ivy cântă alături de Beyoncé, dar și de artiștii Saint John și WizKid.

Printre nominalizații din acest an ai premiului BET au mai fost Alicia Keys, Ciara, Lupita Nyong’o, Ester Dean, City Girls, LaLa, Layton Greene, Lizzo, Missy Elliot, Rapsody și PJ Morton.

Premiile BET sunt prezentate anual de către Black Entertainment Television, începând cu anul 2001. În cadrul acestora sunt premiați afro-americani sau alte minorități care au adus contribuții importante în anul precedent în muzică, actorie, sport și alte domenii de activitate.

Aceeași piesă a mai obținut și premiile „Ashford & Simpson Songwriterțs Award”, la BET Soul Train Awards în 2019, și „NAACP Image”, pentru cel mai bun duo, grup sau colaborare.

Blue Ivy Carter a mai apărut și în videoclipul mamei sale pentru melodia „Spirit”, de pe coloana sonoră a filmului The Lion King.

În cadrul BET Awards, Beyoncé a obținut Premiul Umanitar, acesta fiindu-i acordat de Michelle Obama.

„Încă de când era mică și locuia în Houston, Beyoncé Knowles-Carter a onorat întreaga lume cu generozitatea ei și dragostea pentru comunitate. Puteți vedea asta și astăzi prin muzica ei care dă glas comunității de culoare și prin activismul pentru drepturile comunității”, a mărturisit Michelle Obama.

În context, artista a dedicat premiul mișcării Black Lives Matter și a transmis un mesaj motivațional, vorbind despre rasism și nevoia de schimbare.

„Vreau să dedic acest premiu pentru toți frații și pentru toate surorile mele care mă inspiră, merg la proteste și luptă pentru schimbare. Vocile voastre sunt auzite și voi demonstrați strămoșilor noștri că lupta lor nu a fost în zadar. Acum mai avem un singur lucru pe care trebuie să îl facem pentru a schimba lucrurile, și anume să votăm. Vă încurajez să luați măsuri în continuare și să schimbați un sistem rasist și inegal. Trebuie să continuăm să facem asta împreună”, a spus Beyoncé în discursul ei.

Articole asemănătoare

Back to top button