fbpx

video | Festivalul Lupilor devine parte din Origini. Află despre cele patru evenimente de amploare din cadrul proiectului

Festivalul Lupilor revine în ediția a doua cu mai multă atitudine, mișcare și emoții extreme. Festivalul devine parte a proiectului Origini – un proiect de dezvoltare care promovează turismul și cultura neamului nostru. Acesta presupune un șir de evenimente autentice. Vezi care sunt acestea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

HORA SATULUI, una din componentele proiectului de dezvoltare ORIGINI, revine cu primul eveniment din acest an în data de 11și 12 iunie, la Duruitoarea Veche în lunca Prutului lângă Hanul cu Noroc.

Al doilea eveniment ne așteaptă în data de 26 iunie la Pădurea Domnească, alături de meșteri populari, invitați speciali și formații locale, iar în data de 17 iulie ne dăm întâlnire în altă locație pitorească pentru a savura împreună cultura neamului nostru.

În acest an, Festivalul Lupilor devine parte componentă din proiectul Origini, cu patru evenimente de amploare:

  • 12 – 14 august, festival de tip camping, în Codrii Moldovei, ne vom scufunda în basme, legende și o să aprindem rugul în inima Moldovei.
  • 18 august, teatrul Verde, savurăm fuziunea dintre clasic și modern, alături de Alex Calancea Band, dinastia Botgros, Laura Bretan și Orchestra simfonică a Filarmonicii Naționale.
  • 19 august, Lupii lui Calancea și Lăutarii lui Nicolae Botgros, ne vor transpune în stări copleșitoare.
  • 8 septembrie, Arenele Romane, București. Se întâlnesc Lupii lui Calancea, Lăutarii lui Nicolae Botgros, Surorile Osoianu, Ansamblul Ștefan Vodă și Guz.

 

Articole asemănătoare

Back to top button