fbpx

video | După o noapte de beție, un tânăr a aflat că a distrus patru mașini de lux și are de plătit o sumă enormă

Un tânăr de 24 de ani din China trebuie să plătească cel puțin 150.000 de dolari reprezentând cheltuieli de reparații, după ce s-a îmbătat și a vandalizat patru vehicule de lux din parcarea unui hotel.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile și a fost surprins integral de camerele de supraveghere. În imagini se vede când un bărbat în mod evident beat se urcă pe vehiculele de lux și le lovește cu piciorul. În tot acest timp, o femeie aflată și ea în parcare, care s-a dovedit a fi iubita lui, pare că încearcă să-l calmeze, potrivit South China Morning Post.

Nu se știe ce anume a declanșat furia tânărului Gao, așa cum a fost identificat de presa chineză. Între mașinile avariate se numără un Lamborghini și două Rolls Royce. Reparațiile au fost estimate la peste 1 milion de yuani, adică 150.000 de dolari.

Gestul lui Gao a fost descoperit de angajații unui hotel de lux din Chengdu, provincia Sichuan, din China, după ce au primit plângeri de la proprietari.

Presa chineză spune că a doua zi dimineață, după ce s-a trezit din beție și a aflat ce a făcut, Gao a mers la o secție de poliție și s-a predat. A fost arestat și acuzat de vandalism. Nu se știe dacă va fi pedepsit cu închisoare, dar cu siguranță va trebui să acopere toate cheltuielile de reparație.

Articole asemănătoare

Back to top button