fbpx

video | Băieții de la Akord scot hit după hit! Vocile cântăreților și cele „cinci fete focoase” fac furori în noua piesă – Strada zilelor senine

Băieții din trupa Akord bat fierul muzical cât e cald și scot hit după hit! „Strada zilelor senine” este titlul noului single, lansat de echipa băieților în dorința lor de a dărui melomanilor o doză fresh de optimism și entuziasm pentru o viață mai frumoasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prin intermediul acestei piese, Akord vrea să readucă soarele pe străzile înnourate de la efectul nedoritei pandemii. Să le dorim succesul pe care îl merită, deoarece „Strada zilelor senine” vine pe valul crescând al precedentelor realizări muzicale – hiturile „Unde, Unde” și „Hora Dorului” au depășit deja milioane de vizualizări în YouTube și Facebook:

Pentru filmarea noului clip, băieții din Akord s-au pregătit din timp și au mers iarăși pe mâna și ochiul cunoscutului regizor Roman Burlaca. Echipa BR Films a abordat asumat acest produs audio-vizual și a contribuit esențial nu doar la nivelul de calitate a producției video, ci și la noul look al băieților, în acest sens – Roman Burlaca a fost și director de imagine al Akord-ului.

„Producția video te prinde ca un film bun de privit și îți dorești să se repete. Ne-am uitat la clip, prealabil lansării, de vreo 10 ori la rând. Nu reușeam, împreună cu Eduard, nicidecum să găsim la noi vreun cusur ceva, deoarece ne apăreau permanent în față cele cinci fete focoase și senzuale. A fost o mare revelație să lucrăm cu ele în platou; și ușor, și greu în aceeași măsură. Uneori, în urma „mișcărilor lor de fitness” voiam să verificăm, dacă nu cumva… facem febră. 🙂 Acele scene, însă, nu au încăput în cele trei minute și ceva de clip”, a declarat Igor Sîrbu cu ocazia lansării piesei.

Producția muzicală aparține lui Eugen Doibani, care a realizat instrumentalul pe lina melodică compusă de Iurie Badicu, Eduard Malareu, Igor Sîrbu și Eugen Doibani, textul piesei aparținând lui Iurie Badicu. „Strada zilelor senine” este o producție muzicală mixată și masterizată în studioul lui Sergiu Teacă din Chișinău, iar cântecul îl poți descărca, accesând acest link.

Dă volumul la maxim și ascultă noua creație a trupei Akord! 

Articole asemănătoare

Back to top button