fbpx

Trece în finală sau nu? Natalia Gordienko urcă în această seară pe scena ESC

Natalia Gordienko va urca joi seara pe scena Eurovision. Reprezentanta țării noastre este a șaptea concurentă care va evolua în cea de-a doua semifinală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cântăreața a pregătit pentru concurs melodia Sugar. Producătorul ei a fost artistul rus Filip Kirkorov, alături de care a fost creat conceptul pentru competiția internațională.

Natalia va purta o ținută creată de designerul libanez Zuhair Murad, care a „îmbrăcat” mai multe staruri de la Hollywword. Printre acestea se numără Halle Berry, Claudia Schiffer și Jennifer Lopez.

Anterior, Kirkorov, anunța pe pagina sa de Instagram că și pantofii cântăreței sunt într-un singur exemplar. Ei au fost făcuți la comandă și încrustați cu 9000 de cristale Swarowscki.

Pe de altă parte, unii internauți afirmă că elemente ale numărului artisticc al Nataliei Gordienko au fost plagiate. Îna celași timp, există mai multe voci care spun că melodie este potrivită pentru concurs.

Amintim că prima semifinală Eurovision Song Contest 2021 s-a desfășurat pe 18 mai. România nu s-a calificat n finală, iar Ucraina și Rusia au trecut mai departe, alături de Azerbaidjan, Belgia, Cipru, Israel, Lituania, Malta, Suedia și Norvegia. Joi urmează să se stabilească toți finaliștii, iar ultima etapă a Eurovision 2021 va avea loc pe 22 mai.

CITEȘTE ȘI:

foto, video | Ținuta de la Hollywood, mișcări fierbinți, măsuri anti-COVID și aprecierile internauților: Prima repetiție a Nataliei Gordienko pe scena ESC

Articole asemănătoare

Back to top button