fbpx

foto, video | Ținuta de la Hollywood, mișcări fierbinți, măsuri anti-COVID și aprecierile internauților: Prima repetiție a Nataliei Gordienko pe scena ESC

Natalia Gordienko a avut luni prima repetiție pe scena Eurovision Song Contest (ESC).Se pare că numărul artistic al reprezentantei Moldovei este unul „fierbinte”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cântăreața va ieși în fața publicului cu melodia numită Sugar. Ținuta ei a fost creată de designerul libanez Zuhair Murad, care a „îmbrăcat” mai multe staruri de la Hollywword, inclusiv pe Halle Berry, Claudia Schiffer și Jennifer Lopez.

Anterior, producătorul Nataliei Gordienko, artistul rus Filip Kirkorov, anunța pe pagina sa de Instagram că și pantofii cântăreței sunt într-un singur exemplar. Ei au fost făcuți la comandă și încrustați cu 9000 de cristale Swarowscki.

Natalia a relatat fanilor că atmosfera este încinsă din cauza măsurilor de prevenire a COVID-19. Potrivit ei, dacă unul dintre membrii echipei se îmbolnăvește, ceilalți pleacă acasă, iar fotografiile de grup sunt permise doar cu măști de protecție.

„Precum ați văzut, avem o platformă care se mișcă, amintind de un cubuleț de zahar. Parcă arată simplu, dar e dificil. Trebuia să construiesc în cap „desenul” numărului, să cânt, să dansez și să lucrez la cameră. Astăzi a fost repetiția tehnică, iar din acest motiv nu am oferit toată energia. În semifinală totul va fi la cel mai înalt nivel și o să vă încarc cu emoții pozitive.

Vă amintesc că semifinala e pe 20 mai, iar noi vom evolua cu numărul șapte. Urați-ne succes și, dacă nu locuiți în Moldova, aveți dreptul să ne votați”, a spus Natalia.

Internauții se pare că sunt încântați de piesa reprezentantei Moldovei. Chiar dacă unii spun că numărul artistic  este un concept deja învechit și că realizatorii ar fi plagiat, alții afirmă că melodia este potrivită pentru concurs și laudă participanta la ESC.

Foto: Natalia Gordienko via Instagram

Articole asemănătoare

Back to top button