fbpx

Suverana britanică, asociată cu polițistul care l-a ucis pe George Floyd. Caricatura publicată după scandalul rasist de la Buckingham

Cel mai recent scandal din Marea Britanie, ce ține de familia regală, a fost ironizat de publicația franceză Charlie Hebdo. Caricaturiștii au comparat-o pe regina Elizabeth II cu polițistul care l-a ucis pe afroamericanul George Floyd, fapt care a stârnit protestele violente Black Lives Matter. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe coperta publicației apar bunica și soția prințului Harry. Suverana britanică ține genunchiul pe gâtul actriței americane, iar Markle spune ultimele cuvinte ale lui Floyd: „Nu pot să respir”.

Fraza care i se atribuie lui Meghan Markle ar sugera motivul pentru care ducesa de Sussex a părăsit palatul regal. Caricatura a stârnit reacții controversate la Londra, iar mai multe voci afirmă că asociațiile sunt greșite.

Amintim că, recent, într-un interviu oferit pentru Oprah Winfrey, Meghan Markle povestea că familia regală își făcea griji „cât de negru” va fi viitorul copil al ei și prințului Harry, Casa Regală a anunțat ulterior că nu a fost niciodată rasistă și că familia celor doi este iubită la Buckingham.

Foto: CNN
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button