fbpx

Concursul de Procese Simulate de Drept Penal: Patru studenți își vor testa cunoștințele în finala evenimentului

Asociația Europeană a Studenților în Drept (ELSA – European law Students’ Association) din Republica Moldova, organizează finala Concursului Național de Procese Simulate de Drept Penal, ce are ca obiect dezbaterea unui caz fictiv respectând procedurile dintr-un proces real de drept penal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit organizației, scopul primordial al procesului simulat este de a fundamenta legătura dintre cunoștințele teoretice și cele practice ale studenților, dar și încurajarea acestora de a-și dezvolta abilitățile oratorice, tehnica argumentării și capacitatea de a lucra în echipă.

Printre concurenți se numără Ion Gulei, Dorel Cojocari, Mihaela Patrașco și Tatiana Rebeja.

Urmărește etapa finală la data de 5 mai curent, ora 18:00. Evenimentul se va desfășura online.

ELSA vine în sprijinul studenților de la Drept prin toate activitățile pe care le organizează. Scopul fiind acela de a contribui la educația juridică a viitorilor juriști, stimulând înțelegerea reciprocă și promovând responsabilitatea socială. Asociația este cea mai mare organizație internațională, independentă, apolitică și non-profit a studenților în drept și a tinerilor juriști. A fost fondată in 4 mai 1981 la Viena de 4 studenți din 4 țări europene: Austria, Germania, Polonia și Ungaria.

Articole asemănătoare

Back to top button