fbpx

Steven Gerrard vrea să transfere la Aston Villa un fotbalist moldovean. Despre cine este vorba

S-a remarcat în Europa League, unde a fost integralist, și a fost desemnat de două ori la rând cel mai bun jucător al anului din Republica Moldova. Integralist la Olympiacos Pireu în grupele Europa League și campion en-titre al Greciei, moldoveanul Oleg Reabciuk a atras atenția mai multor cluburi de top, printre care se numără Aston Villa, echipă din Premier League la care antrenor este fostul internațional englez Steven Gerrard, scrie sport.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Bugetul de transferuri al lui Aston Villa nu depășește 5 milioane de lire Numit manager la gruparea din Birmingham în noiembrie 2021, Gerrard este nevoit să se plieze pentru transferuri pe regulile fair-play-ului financiar.

Conform celor de la Daily Mail, bugetul de achiziții al lui Aston Villa nu depășește 5 milioane de lire sterline – de aici, de exemplu, imposibilitatea lui Gerrard de a-l transfera pe fostul său elev de la Rangers, românul Ianis Hagi. Reabciuk este abordabil, dar este dorit și de Leeds, Eintracht și Șahtior Reabciuk are o cotă de piață abordabilă, de 3 milioane de euro, după ce Olympiacos a plătit 2 milioane de euro lui Pacos Ferreira pentru transfer și a parafat cu moldoveanul o înțelegere până în vara lui 2025.

Pentru semnătura fundașului stânga care va împlini 24 de ani peste câteva zile, pe 16 ianuarie, se luptă însă și o altă formație din Premier League, Leeds United, dar și Eintracht Frankfurt (Bundesliga) și Șahtior Donețk.

Articole asemănătoare

Back to top button