fbpx

Scene fierbinți și „dulci”. Natalia Gordienko a lansat videoclipul și melodia care vor reprezenta Moldova la Eurovision 2021

Natalia Gordienko a lansat joi seara melodia și videoclipul care vor reprezenta Moldova la Eurovision. Producția se numește Sugar și a fost realizată în colaborare cu artistul rus FIlip Kirkorov.

Piesa care pleacă la competiția internațională din partea țării noastre se numește „SUgar” (tr. red. Zahar). În videoclip observăm scena mai „fierbinți”, dar și unele „dulci”-haioase, de exemplu cele cu artiști care dansează deghizați în înghețată..

Timp de câteva ore, cântăreții au ținut publicul în așteptare. Chiar dacă planificau să înceapă la 20:00 (ora Moldovei), ceremonia de prezentare a melodiei a fost lungă, iar unii internauți au glumit că „relațiile lor nu au durat atât”.

Fanilor Eurovision pare să le fi plăcut melodia. Aceștia scriu că Moldova „intră din nou în lista țărilor din finală”. Totuși, sunt și cei care nu au rămas încântați de producție, dar și de producătorul moldovencei, pe care îl consideră „prea narcisist”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button